ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

27 Μαρτίου 2022

ΔΟΕ: ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. EYAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ




ΔΟΕ:  ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. EYAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ



Η ΔΟΕ (ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ...


ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ


ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ


ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ 

«διεθνής, μη υποκείμενος σε κρατικό έλεγχο, μη κερδοσκοπικός οργανισμός απεριόριστης διάρκειας». 


ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Πρ. 17ης Σεπτεμβρίου 1981)


ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ! ...


 η ΔΟΕ δεν δίνει «λογαριασμό» σε εθνικές κυβερνήσεις, μολονότι μια χώρα, αν δεν διαθέτει Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή, δεν μετέχει στη ΔΟΕ. Επιπλέον, η ίδια η ΔΟΕ εκλέγει τα μέλη της από πρόσωπα τα οποία θεωρεί ικανά να μετάσχουν σε αυτή. 

Λειτουργώντας αριστοκρατικά, θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα είδος «Γερουσίας», η οποία στηρίζεται, όπως γράφει ο Μ. Berlioux, στην 

«αρχή της αντεστραμμένης αντιπροσωπείας».

ΠΗΓΗ


Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ "ΙΕΡΗ ΕΚΚΕΧΕΙΡΙΑ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ  ΣΕΒΑΣΜΟ - ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 1ο ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ! 

ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, 

ΤΟ 1936 Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟ Γ' ΡΑΪΧ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ  ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ. 






ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 1970 ΚΑΙ 1980 ΟΙ Ο.Α.  ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΤΡΧΑΪΤ (1976) ...

ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ  ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ (1980) ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1976  ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ  ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (1984) ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.





ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η Δ.Ο.Ε. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ 
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ XΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ Π.Χ. Ο ΠΩΛ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!


ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΩΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !



1ο. ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ" TO ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ :






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 «Γεμάτοι αίμα, πάθος και εκπληκτικά επιτεύγματα αθλητικής προσπάθειας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν το αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίκεντρο του αρχαίου ελληνικού ημερολογίου για σχεδόν 12 αιώνες.»








2ο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΚΚΕΧΕΙΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 480 Π.Κ.Χ. 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

«Είναι δύσκολο για εμάς να υπερβάλλουμε πόσο σημαντικοί ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τους Έλληνες», δήλωσε ο Paul Christesen, Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Dartmouth College των ΗΠΑ.


«Το κλασικό παράδειγμα είναι ότι όταν οι Πέρσες εισέβαλαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 480 (π.Χ.), πολλές από τις ελληνικές πόλεις-κράτη συμφώνησαν ότι θα συγκροτούσαν έναν συμμαχικό στρατό, αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ να συγκεντρώσουν έναν επειδή τόσοι πολλοί ήθελαν να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι, έπρεπε στην πραγματικότητα να καθυστερήσουν να συγκεντρώσουν τον στρατό για να υπερασπιστούν τη χώρα ενάντια στους Πέρσες». 



3ο. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΗΡΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Στην καρδιά τους, οι Αγώνες ήταν μια θρησκευτική γιορτή και μια καλή δικαιολογία για τους Έλληνες από όλη τη λεκάνη της Μεσογείου να συγκεντρωθούν για ένα ταραχώδες μπάρμπεκιου. Τη μέση ημέρα του φεστιβάλ, ένας τεράστιος αριθμός αγελάδων σφαγιάστηκε προς τιμήν του Δία, του Βασιλιά των Ελλήνων Θεών – αφού του είχαν δώσει μια μικρή γεύση, τα υπόλοιπα ήταν για τους ανθρώπους.



4ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΓΑΙΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΕΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Τα πρώτα 250 και πλέον χρόνια όλη η δράση γινόταν στον ιερό ναό της Ολυμπίας, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Χαρακτηρισμένος από ελιές, από τις οποίες κόπηκαν τα στεφάνια της νίκης, και με έναν βωμό στον Δία, ήταν ένα τρομερά εκφοβιστικό σημείο.









5ο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ (ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΛΗΣ) ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ ...


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Η άποψη του ιστορικού: «Σχεδόν το αγαπημένο όλων είναι ο Milon of Croton. Ήταν περίφημα τεράστιος, αυτός ο τεράστιος τύπος. Ως μέρος της μεγάλης θυσίας (στον Δία που γινόταν κατά τη διάρκεια κάθε Αγώνων) μετέφερε μια αγελάδα στο ιερό στην πλάτη του, τη σκότωσε και στη συνέχεια έτρωγε ολόκληρη την αγελάδα ο ίδιος μέσα σε μια μέρα. Είναι μια τεράστια, λαίμαργη φιγούρα», δήλωσε ο Paul Christesen, καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Dartmouth College των ΗΠΑ.


Αγαπημένα γεγονότα: Λέγεται ότι κάποτε κατέβασε εννέα λίτρα κόκκινο κρασί με μία κίνηση, ο Milon οδήγησε τον Croton στη μάχη φορώντας ένα δέρμα λιονταριού στην πλάτη του, ένα στέμμα στο κεφάλι του και κρατώντας ένα ρόπαλο.


Κατάλληλο τέλος: Μπλεγμένος σε ένα δέντρο στη φύση, έχοντας προσπαθήσει να ανοίξει το μαραμένο κούτσουρο του με τα γυμνά του χέρια, ο Milon τον έφαγαν οι λύκοι.





6ο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ (ΠΥΓΜΑΧΙΑ), ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Και μια ειδική μνεία γίνεται στον... τον μακρυμάλλη Πυθαγόρα της Σάμου που εμφανίστηκε για να διαγωνιστεί στο τμήμα του αγοριού το 588 π.Χ. αλλά αποκλείστηκε λόγω της θηλυκής του εμφάνισης. Πήρε μέρος στον αγώνα των ανδρών και κέρδισε.





7ο. ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Στρατιωτικός ήρωας: Ο Κρότωνας χαιρετίστηκε από όλη την Ελλάδα μετά τη νικηφόρα ναυμαχία της Σαλαμίνας το 480 π.Χ. Ο μοναδικός Έλληνας από τη νότια Ιταλία που συμμετείχε, ο Φαύλλος διοικούσε το δικό του πλοίο, το οποίο πλήρωσε από την τσέπη του. Σε αντάλλαγμα ένα άγαλμα του άνδρα στήθηκε στην Ακρόπολη των Αθηνών, η επιγραφή του οποίου σώζεται σήμερα. 150 χρόνια μετά τη μάχη, ο Μέγας Αλέξανδρος έστειλε επίσης μέρος του θησαυρού που υπεξαίρεσε (άρπαξε) στην Περσία στον Κρότωνα ως αναγνώριση της αφιέρωσης του Φαύλλου.



ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ


Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β' ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ 123 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ 622 ΠΟΛΕΙΣ


ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ 


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 

ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η 1Η ΡΩΜΗ, Η 2Η ΡΩΜΗ (ΚΩΝ/ΠΟΛΗ) ΚΑΙ Η 3Η ΡΩΜΗ (Ν. ΥΟΡΚΗ).


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

ΑΡΑ ΤΑ ΒΑΣΗΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΑΡ. ΠΩΤ. 6199/2015)


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html


ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ !

ΟΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ...



ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ 

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟ ΣΤΟ ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV 

24/03/2022

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ





ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ


ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ




ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»




EMAIL: giadanou70@gmail.com




TΗΛ. 6932729297




giadanou.blogspot.com

 




youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCL

XtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 


"Ε.ΣΥ." :


https://esy-


xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-


2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :


https://esy-


xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-


post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : 

https://www.aitherikigrafi.gr/

 



AΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΚΑΙ 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ  

 

ΣΕΛΙΔΑ fb. 1


ΣΕΛΙΔΑ fb 2


ΣΕΛΙΔΑ fb 3

 

twitter

https://twitter.com/home?logout=1609586405780



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ :



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :



600 ΔΙΣ : http://600dis.oramaellas.gr/

 



ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 


ΔΗΜΟΥΣ:


https://dimoi.oramaellas.gr/

 



ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:


https://trapeza-


anatolis.oramaellas.gr/metoxes-xroniko/

 



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:


http://www.endcyprusdebt.com/

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=17647


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ."

http://alfeiospotamos.gr/?p=11184



=======================

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

http://alfeiospotamos.gr/

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

http://spametadesma.blogspot.gr/

http://sorrasgegonota.wordpress.com/

=======================

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

http://alfeiospotamos.gr/?p=10768

=======================

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

http://e-sy.gr/grafia-e-si/


 


Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 69


67100, ΞΑΝΘΗ


ΕΙΜΑΙL: esy.xanthis@gmail.com




ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


6932729297, 2541106281




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad