ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

9 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Ε. ΓΙΑΔΑΝΟΥ (ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ)

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Ε. ΓΙΑΔΑΝΟΥ (ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ)



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ

28/08/2022


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Η  ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. 



Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΔΗΛ. Η ΣΑΡΡΑ, Η ΡΕΒΕΚΚΑ, Η ΘΑΜΑΡ Κ.Α.) ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. 


... " Σύ πού εὐλόγησες τόν πιστό σου δοῦλο Ἀβραάμ καί ἔκαμες τή Σάρρα νά τεκνοποιήσει καί κατέστησες τόν Ἀβραάμ πατέρα πλήθους ἐθνῶν· Σύ πού χάρισες στή Ρεβέκκα τόν Ἰσαάκ καί εὐλόγησες τό γόνο της· Σύ πού ἕνωσες μέ γάμο τόν Ἰακώβ μέ τή Ραχήλ καί ἀνέδειξες αὐτόν γενάρχη τῶν δώδεκα Πατριαρχῶν·"...


ΣΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ...


..." Μέ δαχτυλίδι δόθηκε ἡ ἐξουσία στόν Ἰωσήφ στήν Αἴγυπτο· μέ δαχτυλίδι δοξάστηκε ὁ Δανιήλ στή χώρα τῆς Βαβυλώνας· μέ δαχτυλίδι φανερώθηκε ἡ ἀλήθεια τῆς Θάμαρ·"... 


ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ, Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΘΑΜΑΡ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 


H ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. 


ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΠΩΣ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΩΤ (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ) ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 


ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΩ ΚΑΙ Η ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.




ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ :




Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ  

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΡΑ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ) ΩΣ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ 
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ !

(ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ. 12)



Γεν. 12,10                 Τότε δε έγινε λιμός και ήλθε πείνα εις την Χαναάν. Δι' αυτό ο Άβραμ κατέβηκε εις την Αίγυπτον, δια να κατοικήση εκεί, επειδή ήτο μεγάλη η πείνα εις την χώραν Χαναάν.



Γεν. 12,11                  Όταν δε επλησίαζε να εισέλθη εις την Αίγυπτον, είπεν εις την Σαραν την συζυγόν του· “εγώ γνωρίζω καλά ότι είσαι εύμορφη γυνή.


Γεν. 12,12                 Υπάρχει φόβος, όταν σε ιδούν οι Αιγύπτιοι, να είπουν ότι η γυναίκα αυτή είναι σύζυγός του. Τότε εμέ μεν θα φονεύσουν, σε δε θα περιποιηθούν.


Γεν. 12,13                  Δια τούτο είπε ότι είμαι αδελφή του, ώστε χάριν σου να εύρω και εγώ μίαν ευμενή υποδοχήν, να διαφύγω τον θάνατον και να ζήσω χάρις εις σέ”.


Γεν. 12,14                 Πράγματι· όταν ο Άβραμ εισήλθεν εις την Αίγυπτον, είδον οι Αιγύπτιοι την σύζυγόν του, ότι ήτο ωραιοτάτη.


Γεν. 12,15                  Και οι άρχοντες ακόμη του Φαραώ την είδον, επήνεσαν αυτήν προς τον Φαραώ και την ωδήγησαν εις τα ανάκτορά του.


Γεν. 12,16                 Χάριν δε αυτής υπεδέχθησαν με ευμένειαν και επεριποιήθησαν τον Άβραμ, ώστε αυτός να αποκτήση πρόβατα και μόσχους και όνους και δούλους και δούλας και ημιόνους και καμήλους.


Γεν. 12,17                  Ο Θεός όμως ετιμώρησε και εβασάνισε τον Φαραώ με πολλάς και οδυνηράς θλίψεις αυτόν και την οικογένειάν του δια τας απρεπείς διαθέσεις που είχε προς την Σάραν, την γυναίκα του Άβραμ.


Γεν. 12,18                 Ο Φαραώ αντιληφθείς την αιτίαν των δοκιμασιών εκείνων εκάλεσε τον 'Αβραμ και του είπε· “τι είναι αυτό το οποίον μου έκαμες; Διατί δεν μου ανήγγειλες ότι αυτή είναι σύζυγός σου;


Γεν. 12,19                 Διατί μου είπες ότι είναι αδελφή σου και έλαβον αυτήν ως σύζυγόν μου; Και τώρα ιδού η σύζυγός σου είναι ενώπιόν σου. Πάρε την και φύγε έξω από την Αίγυπτον”.


Γεν. 12,20                 Διέταξε δε ο Φαραώ μερικούς άνδρας να πορευθούν και να προπέμψουν τιμητικώς εκτός της Αιγύπτου τον Άβραμ, την γυναίκα του και όλα τα υπάρχοντά του.






Ο ΙΣΑΑΚ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΡΕΒΕΚΚΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΡΩΝ ΑΒΙΜΕΛΕΧ (ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ 26)



Γεν. 26,1                   Έπεσε κατά την εποχήν εκείνην πείνα, ωσάν εκείνην η οποία είχε γίνει προηγουμένως κατά τους χρόνους του Αβραάμ. Δια την εξεύρεσιν δε τροφίμων ανεχώρησεν ο Ισαάκ εις Γέραρα προς τον Αβιμέλεχ, βασιλέα των Φιλισταίων, δια να μεταβή από εκεί εις την Αίγυπτον.


Γεν. 26,2                  Παρουσιάσθη όμως εις αυτόν ο Κύριος και του είπε· “μη μεταβής εις Αίγυπτον, αλλά να κατοικήσης εις την χώραν, την οποίαν εγώ θα σου είπω.


Γεν. 26,3                   Μείνε προσωρινώς εις την γην αυτήν των Φιλισταίων, και εγώ θα είμαι μαζή σου και θα σε ευλογήσω· διότι εις σε και στους απογόνους σου θα δώσω όλην αυτήν την γώραν και θα εκπληρώσω έτσι την ένορκον υπόσχεσιν, την οποίαν έδωκα στον Αβραάμ τον πατέρα σου.


Γεν. 26,4                  Θα πληθύνω δε τους απογόνους σου ωσάν τα αστέρια του ουρανού και θα δώσω όλην αυτήν την χώραν στους απογόνους σου. Δι' ενός δε εκ των Απογόνων σου θα ευλογηθούν όλοι οι λαοί της γης.


Γεν. 26,5                   Και ταύτα προς  χάριν του πατρός σου του Αβραάμ, ο οποίος υπήκουσεν εις την εντολήν μου, εφύλαξε τα προστάγματά μου και τας εντολάς μου, τα δικαιώματά μου και τον νόμον μου”.


Γεν. 26,6                  Πράγματι δε ο Ισαάκ εγκατεστάθη εις τα Γέραρα.


Γεν. 26,7                   Καθ' ον χρόνον όμως έμενεν εκεί, οι άνδρες της πόλεως του εζήτησαν πληροφορίας δια την γυναίκα του την Ρεβέκκαν, ποίαν δηλαδή προς αυτήν συγγένειαν και σχέσιν έχει. Εκείνος απήντησεν ότι είναι αδελφή μου. Εφοβήθη να είπη ότι είναι σύζυγός μου, μήπως και τον φονεύσουν οι άνδρες της πόλεως εκείνης ένεκα της Ρεβέκκας, διότι αυτή ήτο ωραία κατά την εμφάνισιν.


Γεν. 26,8                  Έμεινε δε εκεί ο Ισαάκ επί πολύ χρονικόν διάστημα. Κάποιαν ημέραν ο βασιλεύς των Γεράρων Αβιμέλεχ έσκυψε από τα ανάκτορά του και είδε από την ανοικτήν θύραν της σκηνής τον Ισαάκ να χαριεντίζεται με την Ρεβέκκαν την σύζυγόν του.


Γεν. 26,9                  Εκάλεσε τότε τον Ισαάκ και του είπε· “ώστε λοιπόν είναι γυναίκα σου η Ρεβέκκα; Διατί είπες ότι είναι αδελφή σου;” Ο Ισαάκ απήντησεν εις αυτόν· “Είπα ότι είναι, αδελφή μου, διότι εφοβήθηκα μήπως εξ αιτίας της φονευθώ”.


Γεν. 26,10                 Ο δε Αβιμέλεχ του είπε· “τι είναι αυτό που μας έκαμες; Παρ' ολίγον και να εκοιμάτο μαζή της κάποιος από την φυλήν μου, και θα εγίνεσο συ αιτιά να πέση επάνω μας αμαρτία και ενοχή δια την άγνοιάν μας αυτήν”.


Γεν. 26,11                 Έβγαλε δε διαταγήν ο Αβιμέλεχ προς όλον τον λαόν του και είπεν· “Εκείνος ο οποίος θα τολμήση να εγγίση τον άνθρωπον αυτόν η την σύζυγόν του, θα είναι ένοχος θανάτου”.


Γεν. 26,12                 Ο Ισαάκ εκαλλιέργησε και έσπειρε εις την χώραν εκείνην και εθέρισε κριθάρι εκατονταπλάσιον. Ο δε Θεός τον ευλόγησε πλουσίως.


Γεν. 26,13                 Δι' αυτό και έγινε πλούσιος. 'Οσον δε επερνούσεν ο καιρός, τόσον και πλουσιότερος εγίνετο, μέχρις ότου έγινε μέγας δια τα πολλά του πλούτη και την δόξαν του.


Γεν. 26,14                 Απέκτησε δε κοπάδια πρόβατα και βόδια, όπως επίσης και πολλά χωράφια. Ενεκα τούτου οι Φιλισταίοι τον εζήλευσαν και τον εφθόνησαν.


  


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ ΠΟΥ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ. 38

 


  Ανήγγειλαν δε εις την Θάμαρ την νύμφην του λέγοντες· “ιδού ο πενθερός σου μεταβαίνει εις Θαμνά δια το κούρευμα των προβάτων του”.


Γεν. 38,14                 Αυτή δε αφήρεσε τα ιμάτια τα χηρείας τα, έβαλε καλύπτραν στο πρόσωπόν τα, εκαλλωπίσθη και εκάθισε πλησίον εις τας πύλας τα πόλεως Αινάν, η οποία ευρίσκεται εις την οδόν την τα Θαμνά. Εκαλλωπίσθη δε κατά τον προκλητικόν αυτόν τρόπον, δια να δελεάση και παρασύρη τον Ιούδαν, επειδή είδεν ότι τα δεν τα είχε δώσει ως σύζυγον τον Σηλώμ ο οποίος εν τω μεταξύ είχεν ανδρωθή.


Γεν. 38,15                 Ο Ιούδας, όταν είδεν αυτήν την εξέλαβεν ως κοινήν γυναίκα, διότι εκείνη είχε κατακρύψει το πρόσωπον με την καλύπτραν και δεν την ανεγνώρισε.


Γεν. 38,16                 Ελοξοδρόμησε λοιπόν τα αυτήν και τα είπεν· “άφησέ με να έλθω εις συνάφειαν μαζή σου”- δεν είχεν αντιληφθή ότι αυτή ήτο η νύμφη του- εκείνη τον ηρώτησε. “Τι θα μου δώσης εάν έλθης εις συνάφειαν μαζή μου;”


Γεν. 38,17                 Εκείνος απήντησε· “θα σου στείλω ένα κατσίκι από τα γιδοπρόβατά μου”. Εκείνη του είπε· “θα δεχθώ να έλθης εις συνάφειαν μαζή μου, εάν μέχρις ότου μου στείλης το κατσίκι, μου δώσης κάποιαν εγγύησιν”.


Γεν. 38,18                 Εκείνος τα είπεν· “τι εγγύησιν θέλεις να σου δώσω;” “Θέλω να εμού δώσης, απήντησεν εκείνη, το δακτυλίδι σου, την αλυσίδα που φέρεις εις τον λαιμόν σου, και το ραβδί που κρατάς εις τα χέρια σου”. Εκείνος τα έδωσεν αυτάς τας εγγυήσεις, ήλθεν εις συνάφειαν με αυτήν και την αφήκεν έγκυον.






ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΤΟΥ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ (ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ.19)



Γεν. 19,31                  Είπε δε η μεγαλυτέρα θυγάτηρ εις την μικροτέραν· “ο πατήρ μας είναι ηλικιωμένος και δεν υπάρχει κανείς εις την περιοχήν, που κατοικούμε, ο οποίος να μας νυμφευθή, όπως γίνεται εις όλην την οικουμένην.


Γεν. 19,32                 Έλα, λοιπόν, να δώσωμεν κρασί στον πατέρα μας, να κοιμηθώμεν μαζή του και να αποκτήσωμεν απογόνους από τον πατέρα μας”


Γεν. 19,33                 Επότισαν πράγματι τον πατέρα των κατά την νύκτα εκείνην με κρασί και η μεγαλυτέρα κόρη εισήλθεν στον κοιτώνα του πατρός της και εκοιμήθη μαζή του κατά την νύκτα εκείνη. Αυτός δε δεν αντελήφθη τι έκαμεν ούτε όταν εκοιμήθη με την κόρην του ούτε και όταν εξύπνησε.


Γεν. 19,34                 Κατά δε την άλλην ημέραν είπεν η μεγαλυτέρα προς την νεωτέραν· “ιδού χθες εκοιμήθην εγώ με τον πατέρα μας. Ας τον ποτίσωμεν κρασί και κατά την νύκτα αυτήν, και συ πήγαινε και κοιμήσου μαζή με αυτόν, ώστε να αποκτήσωμεν απογόνους από τον πατέρα μας”.


Γεν. 19,35                 Επότισαν πράγματι και κατά την νύκτα εκείνην τον πατέρα των οίνον, τον εμέθυσαν και εισελθούσα η νεωτέρα εκοιμήθη μαζή του. Εκείνος δε δεν αντελήφθη τίποτε ούτε όταν εκοιμήθη με την κόρην του ούτε και όταν εξύπνησε.


Γεν. 19,36                 Συνέλαβον δε και αι δύο θυγατέρες από τον πατέρα των τον Λωτ.




ΠΗΓΗ:https://orthodoxoiorizontes.gr/Palaia_Diathikh/Genesis/Genesis.htm



Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑΜΑΡ





ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΚΟΙΝΩΣ ΓΑΜΟΣ) #ελλανιακοσμοθεαση #ελλανιαδρωμενα




ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ


ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com


TΗΛ. 6932729297


giadanou.blogspot.com

 



youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/




 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529




 twitter https://twitter.com/home?logout=1609586405780


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Author Description


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Post Top Ad